Blogging tips

Traductor

12 de maig 2014

BANANAS & CREAM BUNDT CAKE (Bea Roque)



Revisant el blog, m’he adonat que l’apartat que te menys publicacions és el de receptes... Això no pot ser! Ja que m’encanta fer rebosteria.
La meva parella per Sant Jordi em va regalar el llibre “ El Rincón de Bea”, de l’autora Bea Roque i l’editorial Planeta.
Realment és un llibre ple de temptacions. Aquesta senyora també té un blog que és una maravella: http://www.elrincondebea.com
Aquest cap de setmana he preparat un Bananas & Cream Bundt Cake
(Bundt cake de plàtan i nata). Mireu quina bona pinta! Estava boníssim!

Ps: Haig de dir que després d'aquestes imatges vaig fer una cobertura de xocolata calenta i la  vaig posar per sobre ;)






INGREDIENTS: 

· 75 gr de mantega
· 250 gr de sucre
· 2 ous grossos
· 275 gr de farina
· 1 1/4 culleradeta de royal
· 1 culleradeta de bicarbonat
· 1/2 culleradeta de sal
· 1 culleradeta d'extracte de vainilla
· 250 ml de nata fresca 
· 3 o 4 plàtans ben madurs
· 90 gr d'anous


ELABORACIÓ:


Preescalfem el forn a 170º.


Pintem el motlle del Bundt amb mantega, (l’autora posa en spray, però com que jo no en tenia a casa, vaig fer servir el mètode tradicional del pinzell).

Passem per un colador la farina, el royal, el bicarbonat i la sal. Reservem.

Batem la mantega amb el sucre fins que haguem aconseguit una barreja blanquejada i cremosa.

Afegim un a un els ous, lleugerament batuts i batre a velocitat baixa. No afegir el següent fins que l’anterior estigui totalment integrat. Adjuntem la vainilla.

Incorporar els plàtans fets puré i batre.

Afegir la farina en tres cops alternant amb la nata i batem fins que tot estigui incorporat.

És el moment d’afegir suaument amb una espàtula les nous prèviament picades.

Posem la barreja al motlle i allisem la superfície.

Deixar coure uns 50 – 55 minuts.

Fins aviat i Bon appetit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada