Blogging tips

Traductor

1 d’abr. 2013

SORTIDA AL PIRINEU ARAGONÈS

El millor dels dies festius és que pots desconnectar de les “obligacions” diàries, de les presses que portem en el dia a dia i de la pressió que puguem tenir a les nostres feines.
Aquests dies, nosaltres hem pogut gaudir encara més de la família, hem pogut estar en contacte amb la natura i això, tot plegat, la veritat és que no té preu.
Des de sempre ens ha agradat sortir a fer muntanya, però ara que tenim un bebè, ha estat tota una aventura això de buscar rutes per fer, tenint en compte que els petits no poden passar moltes hores penjats d’una motxilla, pensant amb els seus horaris de menjar, de dormir etc. Hem de tenir en compte també, altres aspectes com la climatologia.
Al final varem decidir anar al Pirineu Aragonès i va ser genial! Ens varem allotjar a Ainsa, un poblet que té un casc antic medieval preciós. Si teniu autocaravana o furgoneta com és el nostre cas, us podeu instal·lar en l’aparcament principal del poble. És molt ampli i té unes vistes espectaculars de les muntanyes dels voltants.





Si mai penseu anar a passejar per aquella zona, us recomano dues rutes que hem fet amb la Bruna.
Han estat molt fàcils, curtes i precioses per fer amb canalla.
Una d’elles s’agafa des de el poble de Tella, és diu La Ruta de las Ermitas. És tracta d’una caminada circular d’una hora aproximadament que comença en un caminet al costat de l’església del poble. La primera hermita que trobem és la de San Juan i San Pablo. Seguint el camí pujarem fins l’ermita de Fajanillas i la Virgen de la Peña on reprenent el camí ens retornarà al mateix poble.



L’altre que varem fer va ser en el Cañón de Añisclo, un recorregut molt maco per fer amb el cotxe i un cop s’arriba al final de la carretera pots aparcar el cotxe i començar a fer el recorregut de la Ruta de San Urbez que també té una durada d’ aproximadament d’una hora.
La veritat que és una zona on els nens la poden gaudir moltíssim!



Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Quin paisatge més preciós, unes fotos molt boniques!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Isabel! Gràcies! Si la veritat és que el lloc és encantador! Una abraçada!

      Elimina