Blogging tips

Traductor

29 d’abr. 2013

MONA DE XOCOLATA I NATA "STAR WARS"


Com ja sabeu per Setmana Santa varem fer aquella escapadeta al Pirineu Aragonès, així que no ens varem poder trobar amb el meu fillol per fer la Mona de Pascua...
Però tot arriba! I no es pot deixar passar una ocasió per fer un bon pastís i veure com els nens gaudeixen menjant i jugant!
Tres setmanes més tard, hem aconseguit reunir-nos i el tema escollit per el meu nebot aquest any ha estat “Star Wars, la guerra de les galàxies" Els gustos...xocolata i moooolta nata!! Aquest ha estat el resultat.









La veritat és que va quedar boníssim. Aquí us deixo la recepta per si voleu provar de fer-la.
Bon appetit!

INGREDIENTS:
Per el pa de pessic: 

· 1 iogurt natural
· 1 base de iogurt d'oli
· 3 bases de iogurt de farina
· 2 bases de iogurt de sucre
· 3 ous
· 1/2 sobre de llevat en pols (Royal)

Per el farcit de xocolata:
· 250gr de xocolata
· Una micona de mantega
· 2 gotes d'essència de vainilla

Per la cobertura del pastís:
· 500 ml de nata per muntar
· Sucre glacé al gust

ELABORACIÓ:
Posem tots els ingredients del pa de pessic en un bol i batem fins aconseguir una barreja fina i homogènia. Pintem el motlle del patís amb mantega, afegim la barrega i la posem dins el forn previament escalfat a 180º.

Un cop cuit el pa de pessic (aprox 45') el posarem en una reixa i esperarem a que es refredi per obrir-lo per la meitat.

Posarem un bol de vidre al bany maria per fondre la xocolata i la mantega del farcit, que l'afagirem al pastís un cop s'hagi refredat.

En un altre recipient afegirem els 500ml de nata per muntar i la batrem fins que s'aguanti amb una cullera girada al revés, afegirem el sucre glacé al nostre gust.

Decorar amb virutes de xocolata, boletes de colors o el que volgueu!!!

Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada